علت دیر شارژ شدن پاور بانک و راه حل آن چیست؟
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
چرا پاور بانک دیر شارژ میشود؟
پاور بانک یک وسیله جانبی فوق العاده مفید برای شارژ کردن گجتهای شماست. با داشتن یک پاور بانک، دیگر نیازی نیست نگران خالی شدن شارژ تلفن همراه در بیرون از خانه باشید؛ اما به شرطی که پاور بانک خود را قبل از استفاده کاملا شارژ کنید. خرید پاور بانک از یک برند معتبر در عملکرد این محصول و کیفیت آن بسیار تاثیر گذار است. دیر شارژ شدن پاور بانک میتواند واقعا کلافه کننده باشد؛ خصوصا اگر برای بیرون رفتن عجله داشته باشید. اگر دلایل دیر شارژ شدن پاور بانک را بدانید، مطمئنا میتوانید راه حلی برایشان پیدا کنید.
ظرفیت بالای پاور بانک، داغ شدن پاوربانک، پایین بودن آمپر شارژر دیواری و… از جمله این دلایل هستند که در ادامه مطلب بیشتر توضیح خواهیم داد.
۸ علت دیر شارژ شدن پاور بانک
در اغلب موارد، پاور بانک به سرعت شارژ میشود. با این حال، سرعت شارژ در نهایت کاهش مییابد. اما چرا این اتفاق میافتد؟ در ادامه به مهمترین دلایل دیر شارژ شدن پاور بانک به همراه راه حلهای احتمالی خواهیم پرداخت.
پایین بودن آمپر شارژر دیواری:
اگر برای شارژ پاور بانک خود از شارژرهای دیواری متفرقه استفاده کنید، احتمال زیادی دارد که پاور بانک شما به کُندی شارژ شود. باید توجه داشته باشید که شارژرهای دیواری مختلف، قدرت و توان متفاوتی دارند. برای مثال شارژر دیواری ۱ آمپر کمترین کارایی را دارد.
یک پاور بانک ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با استفاده از یک پریز دیواری ۱ آمپر در ۱۲ ساعت شارژ خواهد شد. کافی است شارژر دیواری خود را به ۲ آمپر ارتقا دهید تا سرعت فرآیند شارژ پاور بانک را دو برابر کنید. اگر نمیدانید شارژر دیواری شما چند آمپر است، پشت شارژر دیواری یا دفترچه راهنمای آن را بررسی کنید.
انواع شارژر دیواری یوگرین با تنوع بسیار بالا را با گارانتی آسان پیشرو میتوانید در این سایت تهیه نمایید.
بی کیفیت بودن کابل شارژ:
کیفیت و سالم بودن کابل شارژ در سرعت شارژ پاور بانک، اهمیت بسیاری دارد. استفاده از کابل شارژ بلند و ارزان قیمت میتواند باعث کاهش ولتاژ شود زیرا این نوع کابلهای شارژ به راحتی آسیب میبینند. بنابراین همیشه از کابل شارژ با کیفیت و کوتاه استفاده کنید تا احتمال قطعی و پارگی آن به حداقل برسد.
با مراجعه به سایت ایران یوگرین میتوانید تنوع بسیار بالایی از کابل شارژر یوگرین را مشاهده نمایید.
استفاده از ویژگی شارژ گذرا:
برخی از پاور بانکها دارای قابلیت «pass-through charging» هستند که به شما امکان میدهد که در حین شارژ پاور بانک به طور همزمان از آن برای شارژ دستگاههای دیگر استفاده کنید. شاید این قابلیت فوق العاده به نظر برسد اما روند شارژ را کُند میسازد.
ویژگی شارژ گذرا، زمان شارژ را افزایش میدهد زیرا انرژی ورودی را به دو بخش تقسیم میکند. بخشی از برق ورودی به حافظه باتری پاور بانک منتقل میشود، در حالی که بخش دیگر برق ورودی مستقیماً به دستگاهی که شارژ میکنید خواهد رفت. بنابراین معمولا مدت زمان بیشتری طول میکشد تا حافظه باتری پاور بانک به طور کامل شارژ شود.
بالا بودن ظرفیت پاور بانک:
پاور بانکهای بزرگتر معمولا باتریهایی با ظرفیت بالاتر دارند و در نتیجه شارژ آنها بیشتر طول میکشد. باتری یک پاور بانک با ظرفیت بالا به زمان بیشتری برای شارژ شدن نیاز دارد. به عنوان مثال، یک پاور بانک ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی کُندتر از یک پاور بانک ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی شارژ میشود. این یک مسئله کاملا طبیعی است و به جز صبوری نمیتوانید کار دیگری برایش انجام دهید.
قدیمی شدن پاور بانک:
شارژ آهسته ممکن است ناشی از قدیمی شدن پاور بانک شما نیز باشد. هر باتری لیتیومی، تعداد مشخصی چرخه شارژ دارد. باتری پس از اتمام چرخه شارژ خود به طور عادی کار نمیکند. این مسئله میتواند به از دست دادن شارژ بیشتر و گاهی اوقات کُند شدن شارژ منجر شود. اگر مدت زیادی است که از یک پاور بانک استفاده میکنید و به تازگی دیر شارژ میشود، به احتمال زیاد عمر مفید باتری آن به اتمام رسیده است.
فست شارژ نبودن پاور بانک:
پاور بانکهایی که قابلیت شارژ سریع یا فست شارژ ندارند، آهستهتر شارژ میشوند. همه ما به این مسئله واقف هستیم اما به علت گران بودن پاور بانکهای دارای فست شارژ ممکن است ترجیح دهیم یک مدل معمولی را خریداری کنیم. اگر پاور بانک شما از هیچ کدام از استانداردهای شارژ سریع پشتیبانی نمیکند، بدیهی است که به کندی شارژ خواهد شد.
عدم اتصال صحیح کابل به پاور بانک:
اگر سوکت شارژر به درستی به پاور بانک متصل نشود، نباید انتظار شارژ سریع و به موقع پاور بانک را داشته باشید. در اینصورت ممکن است پاور بانک اصلا شارژ نشود یا روند شارژ به طور مکرر متوقف شود که این مسئله به طولانی شدن شارژ پاور بانک منجر خواهد شد. حتما بررسی کنید که پاور بانک به درستی به کابل متصل شده باشد و اگر مشکل شل بودن سوکت وجود دارد، برای تعمیر آن اقدام کنید.
داغ شدن پاور بانک:
غیر عادی بودن دمای پاور بانک (گرم یا سرد شدن بیش از حد باتری) بر عملکرد پاور بانک تأثیر میگذارد و چرخه شارژ را کُند میسازد. داغ شدن پاوربانک به کاهش سرعت شارژ آن منجر میشود. علاوه بر کُند شدن شارژ پاور بانک، داغ شدن پاور بانک میتواند از نظر ایمنی نیز خطرناک باشد و به خود پاور بانک و گجتهایی که به آن متصل میشوند، صدمه بزند.
حرف آخر
به طور کلی شارژ شدن پاور بانک، بیشتر از گجتهایی نظیر تلفن همراه و تبلت طول میکشد. علت این مسئله، بالا بودن ظرفیت باتری پاور بانک است. با این حال اگر روند شارژ شدن پاور بانک شما به تازگی کُند شده است، ممکن است به یک مشکل سخت افزاری (مانند کابل یا سوکت شارژر) یا به خود باتری پاور بانک مربوط باشد. با بررسی ۸ دلیل دیر شارژ شدن پاور بانک که در بخشهای فوق به آنها پرداختیم، مطمئنا میتوانید مشکل کُند شارژ شدن بانک خود را برطرف کنید.
لازم به ذکر است که پاور بانک های یوگرین دارای قابلیت فست شارژ هستند و با ظرفیتهای گوناگون عرضه میشوند. همچنین سرعت شارژ شدن آنها بیشتر از پاور بانکهای معمولی از برندهای موجود در بازار است.
شما میتوانید انواع پاوربانک یوگرین را با گارانتی رسمی از نمایندگی یوگرین در ایران (آسان پیشرو) در این سایت تهیه فرمایید. اگر به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، توصیه میکنیم مقاله زیر را مطالعه فرمایید.