چگونه بفهمیم آداپتور گوشی سالم است؟
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
خرابی آداپتور گوشی
سالم بودن آداپتور گوشی اهمیت بسیاری دارد. به همین دلیل لازم است هر چند وقت یکبار از ایمنی و سالم بودن آن مطمئن شوید. اما ممکن است کنجکاو شوید که چرا سالم بودن آداپتور گوشی اهمیت دارد! یک آداپتور گوشی خراب از شارژ منظم و ایمن گوشی جلوگیری کرده و میتواند به داغ شدن باتری گوشی و آسیب به آن منجرب شود. همچنین ممکن است باعث مشکلات ایمنی جدیتر و حتی سوختن تلفن همراه شود. بنابراین بهتر است ببینیم که آداپتور گوشی خراب چه ویژگیهایی دارد تا بتوانیم آن را با محصول دیگری جایگزین کنیم. برای خرید شارژر گوشی اصل با گارانتی میتوانید از طریق این سایت اقدام نمایید.
از کجا بفهمیم آداپتور گوشی خراب است؟
در این بخش به مهمترین نشانههای خرابی شارژر گوشی میپردازیم.
عدم شارژ صحیح گوشی
مهمترین علامتی که نشان میدهد آداپتور گوشی شما سالم نیست، آن است که فرایند شارژ با متصل کردن دستگاهتان به شارژر آغاز نمیشود یا بسیار کُند پیش میرود. به عنوان مثال اگر گوشی خود را با شارژ ۲۰ درصد به یک آداپتور شارژ خراب وصل کنید، ممکن است پس از نیم ساعت همچنان روی ۲۰ درصد باشد یا فقط ۱ تا ۲ درصد بالا رفته باشد.
داغ شدن آداپتور گوشی
علامت دومی که نشان میدهد آداپتور گوشی خراب است، داغ شدن آداپتور در هنگام وصل شدن به برق است. داغ شدن بیش از حد آداپتور گوشی به این معناست که خراب شده است و استفاده از آن از نظر ایمنی اصلا منطقی نیست.
شارژ معکوس
شارژ معکوس نیز یکی دیگر از نشانههای خراب شدن آداپتور گوشی است. این وضعیت بدان معناست که با وصل کردن دستگاه به آداپتور به جای آنکه شارژ باتری بیشتر شود، کاهش خواهد یافت.
داغ شدن پشت گوشی
نشانه دیگری از خراب بودن آداپتور گوشی، داغ شدن محل قرارگیری باتری گوشی است. داغ شدن باتری گوشی به علت طولانی شدن روند شارژ و قطع و وصل مکرر جریان برق اتفاق میافتد و میتواند واقعا آسیب رسان باشد.
روشهای تشخیص سالم بودن آداپتور گوشی
در حالیکه علائم ذکر شده در اغلب موارد نشان دهنده خراب شدن آداپتور گوشی است اما ممکن است در برخی موارد علی رغم شارژ نشدن یا داغ شدن گوشی، آداپتور شما سالم باشد. بنابراین بهتر است قبل از آنکه برای خرید یک آداپتور گوشی جدید هزینه کنید، روشهای زیر را امتحان نمایید.
عوض کردن پریز برق:
یکی از دلایلی که میتواند باعث شارژ نشدن گوشی (علی رغم سالم بودن آداپتور گوشی) شود، خرابی پریز برق است. ممکن است پریز برق به دلایلی نظیر شل شدن و فرسودگی دارای جریان برق نباشد یا برق آن مدام قطع و وصل شود. بنابراین وصل کردن آداپتور گوشی به یک پریز برق دیگر میتواند تصمیم عاقلانهای باشد.
ری استارت کردن گوشی:
در برخی موارد شارژ نشدن گوشی میتواند به برنامههای درون گوشی آن یا به اصطلاح هنگ کردن گوشی مربوط باشد؛ خصوصا اگر چندین برنامه سنگین به طور همزمان اجرا شوند و حافظه گوشی هم کاملا پر باشد. خاموش و روشن کردن گوشی، یک روش ساده و سریع برای اطمینان از این مسئله است و ممکن است مشکل شارژ نشدن گوشی را به راحتی حل کند.
استفاده از برنامه :Ampere
این اپلیکیشن اندرویدی میتواند شدت جریان وارد شده به گوشی در حال شارژ را اندازه گیری کند. با استفاده از این برنامه میتوانید مطمئن شوید که آیا آداپتور گوشی واقعا در شارژ گوشی شما کُند عمل میکند یا همه چیز روبراه است. استفاده از این برنامه بسیار ساده است.
پس از نصب آن درون گوشی کافی است آداپتور را به گوشی و پریز وصل کنید و منتظر آپدیت شدن برنامه بمانید. این برنامه پس از مدت کوتاهی، توان شارژر را نمایش میدهد. عدد نمایش داده شده را با عدد درج شده روی آداپتور گوشی (output) مقایسه کنید.
اگر عدد اندازه گیری شده بسیار کمتر از عدد output بود، به این معناست که آداپتور گوشی شما خراب شده است؛ تفاوت جزئی عدد نمایش داده شده با توان شارژر، ایرادی ندارد و نشانه سالم بودن شارژر است.
اطمینان از سالم بودن آداپتور گوشی
با توجه به چند نکته ساده میتوانید از ایمن و سالم بودن آداپتور گوشی خود مطمئن شوید و احتمال خرابی آن را کاهش دهید.
از شارژر اورجینال و اصل استفاده کنید:
در صورت امکان سعی کنید از شارژر ارائه شده توسط کمپانی تولید کننده گوشی خود استفاده کنید. اگر به خاطر قیمت بالا یا در دسترس نبودن شارژر اورجینال نمیتوانید این کار را انجام دهید، حتما از یک شارژر متناسب با مشخصات گوشی خود استفاده کنید.
برای خرید شارژر گوشی میتوانید به سایت یوگرین مراجعه کنید. شارژرهای یوگرین سازگاری بالایی دارند و گواهیها و استاندارهای لازم را دارا هستند. اکثر شارژرهای یوگرین دارای قابلیت GAN بوده و در کنار سرعت شارژ بالا، ویژگیهای ایمنی بالایی دارند.
بسته بندی شارژر را چک کنید:
از خرید شارژرهای بدون بسته بندی اکیدا خودداری کنید. بسته بندی شارژر را چک کنید تا مطمئن شوید مشخصات شارژر به خوبی روی آن درج شده است.
به علامتهای استاندارد و کنترل کیفیت و دستورالعملهای ایمنی محصول دقت کنید:
چندین علامت کنترل کیفیت وجود دارد که با توجه به محل ساخت شارژر میتوانید به دنبال آنها باشید: FCC، CSA و CE . علاوه بر نشانههای کنترل کیفیت به علائم هشدار و راهنماهی ایمنی در کاتالوگ یا بسته بندی محصول نیز توجه کنید. اغلب آداپتورهای گوشی بی کیفیت فاقد چنین علامتهایی هستند.
پینهای شارژر را بررسی کنید:
طول پینها و فاصله پینها از هم را چک کنید. اگر پینها خیلی بلند باشند، بین شارژر و دیوار فاصله ایجاد میشود. اگر پینها خیلی از هم دور یا به هم نزدیک باشند، به درستی در شکاف چفت نمیشوند. در برخی موارد نیز ممکن است پینهای آداپتور خیلی کوتاه باشند.
وزن شارژر را چک کنید:
شارژر را در دست بگیرید و دقت کنید که بیش از حد سبک نباشد. آداپتورهای گوشی فیک و بی کیفیت اغلب سبکتر از حد معمول هستند.
از سالم بودن کابل مطمئن شوید:
آداپتور گوشی بدون یک کابل سالم نمیتواند کار کند. طول کابل نباید بیش از اندازه بلند یا کوتاه باشد. پیچ خوردگی و فرسودگی کابل نیز میتواند عملکرد آداپتور گوشی شما را مختل کند.
شارژر و کابل را خشک نگه دارید:
برای سالم نگه داشتن آداپتور گوشی لازم است کابل و شارژر را در محیط خشک و خنک نگهداری کنید. قرار دادن کابل و شارژر در محیط های گرم و مرطوب به تعریق و خیس شدن آنها منجرب شده و عملکرد شارژر را مختل خواهد کرد.
سخن پایانی
یک آداپتور گوشی سالم میتواند بدون ایجاد گرمای بیش از حد و قطع و وصل شدن جریان، گوشی شما را در زمان معقولی شارژ کند. طولانی شدن بیش از حد زمان شارژ، عدم شارژ یا شارژ معکوس باتری گوشی از رایجترین علائم خرابی آداپتور گوشی هستند. در صورتی که آداپتور گوشی فعلی شما ویژگیهای گفته شده را دارد، بهتر است برای جلوگیری از آسیب به باتری گوشی خود، آن را عوض کنید.
یوگرین از جمله برندهای معتبر در عرضه انواع لوازم جانبی موبایل است که محصولات خود را با گارانتی به کشورهای گوناگون به فروش میرساند. شما میتوانید محصولات برند یوگرین را در ایران با گارانتی رسمی آسان پیشرو، نمایندگی یوگرین در ایران از این سایت با بهترین قیمت خریداری نمایید.